YÖK’te Meslek Yüksekokulları Müdürleri Toplantısı Yapıldı

İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü ve T.Ü. MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA YÖK tarafından 15.12.2020 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenen Meslek Yüksekokulları Müdürler toplantısına katıldı.

YÖK Yürütme Kurulu üyesi ve YÖK Meslek Yüksekokulu Komisyonu Yürütücüsü Prof. Dr. Ömer AÇIKGÖZ başkanlığında yürütülen toplantıya 120 Devlet Üniversitesi MYO koordinatörü katıldı.

Uygulamalı eğitimler çerçeve yönetmeliğinin düzenleme çalışmalarının konuşulduğu toplantıda T.Ü. MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA söz alarak Trakya Üniversiteler Birliği tarafından oluşturulan ortak öneri metnini sundu.

Toplantıya TÜB MYO Koordinatörleri katıldı.

Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ARUCU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Enver YOLCU

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ

Kırklareli Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Bilal Balkan

Oldukça güzel ve verimli bir şekilde geçen toplantı değerlendirme konuşmasıyla sona erdi.

Ek Dosyalar
Bu içerik 16.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1329 kez okundu.