Soyyiğit Gıda San. Tic. A.Ş. İle Üniversitemiz arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Soyyiğit Gıda San. Tic. A.Ş. ile Merkezimiz arasında öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek sağlayacak konuları(sektör tanıtımı,tecrübe akatarımı, iş ve staj süreçleri, eğitimler vb.) kapsayan işbirliği protokolü 29 Aralık Ekim 2021 tarihinde imzalandı. 

Ön çalışmaları ekim sonunda başlatılan protokol süreci için 25 Ekim 2021'de Üniversitemizden Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER, Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA ve Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yarcımcısı Dr. Öğr. Üyesi Barış ÖZKAPI Soyyiğit Gıda San. Tic. A.Ş'ye bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Soyyiğit Gıda Sosyal İşler ve Resmi Kurumlar Müdürü Ahmet BULUT ve Soyyiğit Gıda İnsan Kaynakları Şefi İlyas AYDOĞDU süreç hakkında bilgi alarak firma çalışmalarından bahsettiler.

İşbirliği prokotolü 29 Aralık 2021 tarihinde Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet SEZGİN'in de bulunduğu bir heyet ile birlikte Soyyiğit Group Yönetim Kurulu Başkanı Temel SOYYİĞİT ve T.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER tarafından imzalandı.
Ek Resimler
Bu içerik 30.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 823 kez okundu.