MEYOK Müdürler Kurulu 5. Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Müdürler Kurulu 5. Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKAOĞLU başkanlığında yapıldı. Üniversitemiz Meriç Kenarı Sosyal Tesislerinde yapılan Toplantıya Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, MYO Müdürleri Prof. Dr. Ayhan AYTAÇ, Prof. Dr. Yeşim YEŞİLOĞLU,  Doç. Dr. Semiha KARTAL, Doç. Dr. İsmail Kılıç,  Doç. Dr. Cenk MISIRLI, Doç. Dr. Süleyman KÖK, Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan BULUT ve  Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa FİLİZ ve Arda MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hatice PALUZAR ile Genel Sekreter Yardımcıları, Ahmet SEZGİN ve Hakan AKINCI katıldılar. Gündem maddeleri görüşüldü.

Bu içerik 09.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1371 kez okundu.