Kariyer Portalı Eğitim Sunumu Yapıldı (1. Faz)

3+1 Uygulamalı Eğitim Modeli kapsamında İşyeri Uygulaması takip ve değerlendirme süreçlerinde kullanılacak TrakyaKariyer.org iş yerleştirme Portalının İş Yeri Uygulama Modül eğitimi, Üniversitemiz 3+1 Eğitim modelini uygulamaya başlayan meslek yüksekokulları birim sorumlularına verildi. Eğitimde MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Koordinatör yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, Arda MYO Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Hatice PALUZAR, Edirne TBMYO Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Mukadder İĞDİ ŞEN, Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Figen OYMAK ve Keşan MYO Müdür Yrd. Dr. Özcan ÇETİNKAYA bulundu.
Dr. Öğr. Üyesi Aydın GÜLLÜ tarafından yapılan sunumda portalın işleyişi ve uygulanması planlan iş yerleştire takvimi anlatıldı. Toplantı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Bu içerik 26.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 837 kez okundu.