Trakya Üniversiteler Birliği Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Toplantısı Yapıldı

Trakya Üniversiteler Birliği Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü toplantısı 22 Şubat 2018 Perşembe günü Kırklareli Üniversitesinde yapıldı. Toplantıya Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi,  Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi MEYOK koordinatörleri ve Bazı Meslek Yüksekokul müdürleri katıldı.

Toplantıya Üniversitemiz MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA, MEYOK Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Barış ÖZKAPI ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü yardımcı Öğr. Gör. Mustafa FİLİZ katıldı. Toplantıda Üniversitelerdeki MYO’larda görülen kontenjan boşluğu sorunları, Program kapatılması ve açılmasına ilişkin kriterler, 3+1 ve diğer işyeri uygulamaları ve staj sorunları görüşüldü. Üniversitemiz MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA toplantıda 3+1 eğitim sistem konusunda üniversitemizde yapılan çalışmalar konusunda bir sunum yaptı.

Bu içerik 23.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 796 kez okundu.