Trakya Üniversiteler Birliği 16. Ve 17. Alt Kurul Toplantısı Yapıldı.

Trakya Üniversiteler Birliği 16. ve 17. Alt Kurul Toplantısın 10 Aralık 2020 Perşembe günü saat 14.00'te Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde  Rektör Yardımcısı ve TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU Başkanlığında çevrim içi olarak yapıldı.

Toplantıda Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati ARDA ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Barış ÖZKAPI Üniversitemizi temsilen katıldılar.

MYOK koordinatörleri ve yardımcılarının katılımıyla MEYOK alt çalışma grubu toplantısı yapıldı. MYO’larda uzaktan eğitimle ilgili faaliyetlerin yürütülmesiyle ilgili hususlar görüşüldü. (MEYOK AÇG). Toplantı sonucu YÖK te düzenlenecek olan MEYOK Çalıştayına sunulacak öneriler hazırlandı.

Toplantıda Ayrıca 3.Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Trakya Üniversiteler Birliği Yeni Nesil Teknolojik Araçlar Alt Çalışma Grubu tarafından Nisan 2020’de “Tarım” başlığı adı altında pandemi dolayısıyla gerçekleştirilemeyen “ROBOTRAK II” yarışmasının programına ilişkin detayların görüşüldü. (Yeni Nesil Teknolojik Araçlar AÇG). Toplantı sonucu  “ROBOTRAK II” yarışmasının COVİT 19 koşulları nedeniyle 2022 yılına ertelenmesine karar verildi.

Toplantıya TÜB MYO Koordinatörleri katıldı.

Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA

Trakya Üniversitesi Koordinatör Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Barış ÖZKAPI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ARUCU

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Koordinatör Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Taner KALAYCI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Enver YOLCU

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ

Kırklareli Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Bilal Balkan

Oldukça güzel ve verimli bir şekilde geçen toplantı değerlendirme konuşmasıyla sona erdi.

Bu içerik 15.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1003 kez okundu.